Aviomies

Juha, työura Valiolla, eläkkeellä, Vermon hallituksen pj., Hippoksen valtuuskunnan varapj

 

Lapset

Lauri poika 36 v. työskentelee kapteenina puolustusvoimissa. Hän on naimisissa ja perheeseen kuuluu 1-vuotias tytär.

 

Ilona tytär, 30 v. työskentelee lähihoitajana Helsingin kaupungin kotihoidossa. Hän on avoliitossa ja perheessä on 7-vuotias tytär.

Mieheni ja minä olemme kotoisin Kajaanista. Yhteinen kiinnostuksen kohde ovat aina olleet hevoset. Olemme harrastaneet ratsastusta, mies kilpaillutkin SM-tasolla -70-luvulla. Avioliiton solmimme vuonna 1979. Ravihevosharrastus alkoi jo Kajaanissa, kun hankimme ensimmäisen, yhteisen hevosen.

 

Vuosina 1983-1984 olimme Libyassa hankkimassa elämänkokemusta ja rahaakin. Mieheni toimi Valion meijeri-projektin tiimissä.

 

Palattuamme Suomeen ostimme pienen tilan Nurmijärven Röykästä, rakensimme tallin ja hankimme oman hevosen. Seuraavat parikymmentä vuotta olivat työntäyteisiä uran, perheen ja hevosharrastuksen parissa. Äitini Aino oli mummina lapsille tärkeä tukipilari ja osasi tehdä hyvää ruokaa.

 

Nyt minä pidän perinnettä yllä kokkailemalla usein koko perheelle ja ystäville. Vietämme paljon aikaa yhdessä Röykän maalaismaisemassa. Sienipaikkoja on paljon. Hevosharrastus on säilynyt. Nykyisin on aikaa lukea ja kirjoitella. Nurmijärven kansalaisopiston luovan kirjoittamisen kurssi on tarjonnut opetusta asiaan. Neulominen rentouttaa, samoin lenkkeily Sääksjärven rantamilla.

 

Ja tärkein: Nyt minulla on aikaa osallistua kunnallispolitiikkaan ja antaa vuosikymmenten varrella keräämäni ammattitaito ja elämänkokemus käyttöön nurmijärveläisten hyväksi. Tietenkin vain, jos sinä luotat minuun ja äänestät minua!